Rolig film

Här e en störtskön film med en busig katt som jag sett flera gånger

På tal om busiga katter så tog familjens lilla diva doris in en mus i morse som hon kalasade på under databordet.

Hemtentan äntligen klar :)

Puss och kram

Läste att

strejken med sjuksköterskorna var avgjord. INgen vidare deal fick dom vel, menmen. Jag vet inte riktigt vad jag skall tycka. Man får ju inga jättelöner inom vård och omsorg, synd, men så är det ju. De som väljer ett yrke inom det har vel förmodligen inte valt yrke efter sönen då och bryr ig mer om det yrket faktiskt handlar om, att hjälpa och ta hand om andra. Man kan ju dock tycka att det skall vara mer värt att ta hand om människor än datorer eller andra föremål.

Satt några timmar på biblioteket idag också, tredje dagen gillt, tentan blev (nästan) färdig. Några rader kvar som jag får åka ned och fixa imorgon. Jag var precis ute på en liten motionsrunda också. Jag skriver motionsrunda, för jag tror inte det gills som jogging"runda" om man powerwalkar emellanåt. Jaaja, uppfriskande var det iallafall i sommarvällen. Har startat grillen nu så det blir lite kvällsmat snart.

Puss och kram

Stannade hemma

Jaha, det blev att stanna hemma.

Lika bra detm verkar ju vara helt labil just nu. Humörsvängningarna har börjat trixa och jag fattar ingenting.

En rolig sak

Hahaha, det var ju såklart inte den "riktiga" benny andersson. Hahah, tyckte faktiskt det verkade lite skumt. Jag visste att det jobbade en musiker på radio väst somhett samma men efterssom de hade skrivit (den riktiga) i mailet så tänkte ja, att varför skulle de annars luras så. Tydligen så hade dom skojat på radion om att det egentligen var denna benny som var den riktiga....så såklart att det var han. Jaja, så dumt det kan bli. slipper i alla fall vara så sjukt nervös nu i alla fall. Hade ju inte kunnat få fram en ton, hehehe

Ska nog försöka sova nu

Fan börjar bara grina hela tiden

varför???

Du kunde gjort dagens goda gärning....

Fan, fan, fan, fan, fan

Skulle just i denna stund gå på ett tåg till halstad på centralen i göteborg...
Varför sitter jag då hemma i min säg och skriver i min blogg...
jo...

03.40 - klockan ringer och jag går upp för att göra mig i ordning och göra mackor

04.10 - Jag sätter mig i bilen, på strålande humör, sjunger med i låten ned till resecentrum.

04.18 - går ur bilen, öppnar bakluckan och låser bilen. Gör som jag och pappa kommit överens om, kastar in nyckeln och drar igen bakluckan (han skulle hämta bilen senare med sin nyckel.

04.19 - går bort till stationshuset för att köpa min bljett. tänker att oj vad ironiskt ifall det inte skulle vara öppet...

04.20 - upptäcker att det inte är öppet och att jag inte har några kontanter.

04.22 - Ett fyllo frågar om jag skall til stockholm....

04.25 - Bussen kommer och jag vädjar till busschouffören att jag skall få betala biljetten när vi kommer till göteborg

THAT SON OF A BITCH

Han totalvägrar.....

04.31 - Bussen åker, kvar på stationen står jag och lipar och ringer till en trött magnus som som tur var kom och hämtade mig....

Sitter nu och funderar på om ja skall ta nästa tur som går klockan sju eller om jag skall skita i det. Kommer isåfall missa nästan hela föreläsningen, fast det är ju vårfesten också....den skulle ju vart rolig att vara med på. Hmm

600kr kostar det att åka dit och tillbaka....är det värt för en vårfest som kanske blir skittråkig.

Jag har kollat lite på den sista uppgiften i kursen och jag tror jag klarar den utan föreläsningen, men ändå....

Har lite tappat lusten att åka till ljungby faktiskt, känns bara jobbigt nu, kanske kommer jag plugga bättre hemma....kanske inte,

Får se hur jag gör.

Men till den sura busschouffören.....hoppas du krockar på 45,an.

(nej det gör jag inte, men fan va sur jag är, du kunde gjort dagens goda gärning)

....

Liten bild

Hello igen.....går inget bra med skrivandet

Här e i allafall en lite aktuell efter-bild som ana tog när vi hade inflyttningsfest förra veckan
image6

Du är en såå duktig fotograf ana
Skojigt inlägg du gjorde om mig

www.aniic.blogg.se

Puss på dig

Grattis Sanna

SÅ, det var det kalaset det, mycket trevligt var det. Det är inte så ofta som man träffar släkten nu och det är ju alltid kul.

De gulliga kusinbarnen Filip, Melker och Alfred var där. Alla gjorde de var sitt suverent trummsolo på filips coola plasttrummor. Naww, så söta de är.

Sanna som hade läst min blogg lite gran kom fram och kramade mig
"åh, hej caroline, jag läste på din blogg att du gått ner i vikt"

Jag:
"Haha, jo men det ser jag att du ockås har gjort"

Sanna:
*Ja, men bara tio kilo....."

TIO KILO!!! Det är ju jättestort ju. Jag har gått ner typ nio och tycker jag är övernaturlig nästan som klarade det, haha.
Mecket starkt jobbat sanna!!!!

NÄsta helg är det dax för mitt 20-årskalas så vi får hoppas det blir lyckat också.

Nej, nu måste jag sätta fart med plugg, rapportfanskapet skall ju vara inne om några tilmmar!!!

Kram

En till liten fräckis, hihi

Ett flygplan är på väg till Gran Canaria. Piloten
tar mikrofonen och berättar för sina passagerare att flygningen mot Gran Canaria är påbörjad, vilken väg dom skall ta och beräknad ankomst. När detta är gjort önskar han passagerarna en trevlig flygresa men glömmer stänga av mikrofonen.

- Håkan, har du ställt in autopiloten på Gran Canaria ?
- Ja, det är klart. Nu skall jag gå och skita, sedan skall jag sätta på Bettan av bara fan, hon är alltid så kåt och beredd på ett snabbknull i pentryt.

Alla passagerare hör detta och även övrig personal i kabinen. En flygvärdinna kommer springande i gången men snubblar och blir liggande på golvet. En passagerare klappar henne på axeln och säger:

- Du behöver inte ha så bråttom, han skulle skita först.....


Superduper

Jello

Nu har jag precis förberett alla grillspetten för grillkvällen hos eric ikväll. Det blev riktigt många så jag får väl kolla om magnus typ e störthungrig, annars kan jag ge några till Mamma och Pappa.

Jag ringde till Willys fört och kollade var mitt j*vla skema har tagit vägen!! (frågade docki lite snällare ton)
Kvinnan jag pratade med sa att de inte var klara än, Men va fan, dom e ju sjukt seeeeega. Jag får snart magkatarr om jag inte vet om jag kommer få några pengar till augusti, annars e jag ju helt körd. Jag får leva på mina förälldrar hela tiden och det känns ju lite halvdåligt sådär. Hmmm, jobbigt.

Hörde att kristin och annika hade köpt sin husvagn nu, måste kolla på den, fatta att tjejerna hade prutat ner den till 5 tusen. Grymma e dom, hahaha.

Nej, nu får jag plugga lite.

Pusshajj

Hahahaha, passar med tanke på slutspelet igår ;)

Brev från dottern...

En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!

Malta

Tja jag ver nog inte ensam om att titt på semifinalen med charlotte perelli. Tyckte att ho skötte sig utmärkt, duktig som fan är hon tösen. Många andra låtar som gick vidare var ockås bra.

Dock gick inte en utav mina favoriter, Malta, vidare. Tjejen var en mycket duktig sångerska och hade sån himla skön energi på scenen.


Malta
Sjukt snygg är hon också ju,, Synd att hon inte kom vidare.

Hörde (av magnus) att det skulle bli ngn form av bensinprotest imorgon och massa folk skulle åka och blockera alla tankstationer med sina bilar, hmmm, får se hur det går med det, blir väl ett jävla liv om de gär det.

Har för övrigt skrivit om härskartekniker hela dan, det är så sjukt intressant, hoppas inte min lärare blir sur att jag råkade skriva åtta sidor istället för fyra. Jag kan verkligen Rekomendera den här boken för er som inte läst den. det kan hjälpa både dig och andra människor att udvika detta mycket otrevliga fenomen. Författaren till boken heter Elaine Bergquist och är enligt mig mycket kunnig inom sitt ämne.
                                                                            Malta
Japp, godnatt
Sov så himla gott

Mamma scan

Detta mysiga hittade jag förra veckan i vårt gamla kylskåp som jag skulle städa ur. Har en gång varit Mama Scan's köttbullar. Dessa hade nu fått ett fint grön/vitt mögeltäcke :S Euuuwww

Mamma scan

Måste försöka göra lite skolarbete idag, fan att jag skall vara så seg med det.

Pappa fyller 46 idag så vi har vart uppe och sjungit för honom nu på morgonen.Ikväll blir det Bowling och MIddag med hela familjen. Mysit att umgås :P

Morgonpuss

Värden gulligaste unge

Ja, hello

KAnske är den jättegammal och alla har typ sett den, men kände bara att jag var tvungen att dela med mig av denna extremt söta och otroligt begåvade ungen. Fatta att han bara är typ tre år.

Magnus är här nu och han hade enligt mina hintar via sms köpt med sig glass till sin lilla sjukling :P

Jepp, Hepp

Fy fan

Hörde precis på radion om en kvinna som för sju åedan blivit kidnappad av ett äckel i norra kalifornien.

Han hade sedan haft henne instängd i en KISTA under sin och sin frus säng!!!!!

Hon hade tydligen fått komma ut två timmar om dagen då mannen hade pryglat henne och använt henne som sex-slav.

Kolla artikeln

Jag citerar min mamma här "det är för sådana som det bara finns ett rättmätigt straff, Kastrering med slö skridsko"

Dessutom hade ju ngn stackars kille blivit ihjälskuten i lumpen, liksom va fan!!!! Har dom ingen jävla säkerhet, shit alltså.


Mår ännu sämre idag, snörvel. Dock känns det som att min förkyldning är så mkt att gnälla över när vissa har legat i en jävla kista i 7 år. Fatta vilken mardröm, det är helt ofattbart..

Körkonsert

Precis hemkommen från mammas kör's vårkonsert..

Den var ganska bra, och rolig med gubbar som spexade. Haha i bar överkropp med man-boobsen hängande.
Men asså det var en kvinna som öppnade munnen så extremt mycket när hon sjöng så jag trodde att hon skulle gå sönder och se ut som en kanadensisk southpark-gubbe.
Hahhaha, jaja annar var detproffsig konsert.

Ricngde jävla kunndservice på 3 ideg. Idioterna har grundlurat mig......blir så himla arg på alla idiot-abonemang och skit.

För övrigt var jag på en trevlig glass-fika med Trumm-henke idag. Hahah fatta att killen skall på tre kiss konserter på en vecka. Jaja e man ett fan så e man.

Nu är jag så himla förkyld och äcklig, hoppas jag mår bättre imorgon

Japp, Godnatt

Hahahahahaha

Hahahaha, satt och tittade igenom lite gamla bilder, hrmm, hittade då denna oemotståndliga skönhet.
Lite historik. Jag var med musikskolan på ett "band-camp" i polen. Oturligt nog fick jag på vägen ned urinvägsinfektion.

Fulaste bilden ever!!


Bilden är tagen när jag tvingas ligga sjuk uensam uppe på vårt hotelrum. Det enda jag hade att roa mig med var en digitalkamera och mina egna fula miner. detta blev det mycket intresanta resultatet. Kan nog utan tvekan säga att detta är den absolut gräsligaste bilden som någonr tagen på mig.

Kram

Ett tag sedan

Tja

Var ett tag s.edan jag skrev här nu.

Förklaringen är ganska tydlig, det enda jag egentligen gjorde i min mlogg var att klaga på olika saker i mitt liv. sista inlägget jag skrev bestod i att förklara att jag skulle sluta klaga, hmmmm, sedan har det inte blivi av att skrivit mer, hmmmm, samband.

Har sedan dess haft lite olika projekt och händelser i mitt liv

Efter nyår fick jag ett damputbrott på all den vikt jag gått upp och blev medlem i viktklubb.se och gick med dess hjälp ned ca 9 kg. Jag kan verkligen rekomendera denna site om man vill tappa några extrakilon.


tjockiscarro
Här har vi tjockis-carro från julafton, här vager jag cirka 75kg

tyvärr har jag ännu inga efter-bilder men jag täntkte lägga upp dem så fort jag får dem av ana.


Jag har inte heller samma boyfriend längre.
Gamla sambon fick flytta ut och nu bor jag istället i en annan två med en klasskompis.
Nya boyfriend finns i trollhättan och jag tänker därför också tillbringa sommaren där. Det blir alltså jobb på willys i sommar också.

Tänkte börja blogga lite igen och göra min blogg till lite mer än ett klago-forum :P

Dagen har varit sjukt seg, jag gick inte upp föränn halv tolv, tror jag hade fått något virus eller något som gjorde att jag blev så trött. Jag har plugga lite och kollat på film hos magnus. Sen fick jag ngt jävla pms anfall och var sur och grinig och förmodligen skrämde magnus med min "tycktasyndommigsjälvförattjagjagvartvungenattplockaurdiskmaskinen"-gråtatttack.

Lägger med ett litet youtube-klipp
Kolla in min extremt proffsiga skådespelar insast i filmen den enskilde medborgaren




Japp, godnatt

RSS 2.0