Den lilla röda....






Hahahahahaha

Ok, jag antar det är dags...

....att uppdatera den himlas bloggen. Nu är jag hemma i trollhattan. Lite jobb och pengar som lockar. Helt pank nu ju, har ätit pasta och ketchup hela veckan typ. Men nu fixar föräldrarna gott käk till lilla mig. Mobilen glömde ju jag smarthead i Ljungby, typsikt. Helt handikappad blir man. På stationen igår skulle jag försöka ringa i en sån där automat....gick ju skitbra...nooot. Jag hanterar nog inte stenåldersverktyg så bra.

Imorgon är ju dagen DET. MELODIFESTIVALFESTIVAL!!!!!!

Jag tänkte rangordna finalisterna här lite, med motivering såklart!

Hope and glory - Måns Zelmerlöw Skitbra låt som kommer finnas med under springpassen för mig i vår. Bra rytm, sexig koregrafi, peppig refreng plus att måns i de där kläderna är som rent ögongodis

Baby Good BY - EMD Riktigt bra producerad låt som också denna har en säker plats i min låtlista. Lite annorlunda svängar i harmonier som gör den speciell. Killarna är både grymt tighta sångare och duktiga dansare. För att citera Frida är det starkt av dem att ha sexiga påklädda manliga dansare istället för avklädda kvinliga. Dessa killar är ju också ögongodis och så får man ju hålla på uddevallaren.

Så vill stjärnorna - Molly Sanden Utan tvekan årets starkaste ballad. Trots att hon är ung har tjejen en röst som går rakt in i själen på mig. Vibratot är perfekt och låten ger ett romantiskt och oklanderligt budskap om äkta kärlek. Kommer absolut att sjungas på Bröllop i år tror jag.

ALLA - Sofia Annorluda låt med inspiation från europa. häftiga rytmer och underbar energi genom hela framtädandet.

Snälla Snälla - Caroline af Ugglas Säga vad man vill om carro, lite underlig, vet inte om hon verkligen kan sjunga så bra....men.... Hitta någon med den inlevelsen. Vart enda ord menar hon och förmedlar med enorm kännsla. Jag vill gråta med henne när jag hör låten.

Love Love Love - Agnes Hmm, ok låt men ger mig inget etra. Agnes framför den bra och vem skulle kunna ha den där guldkreationen om inte hon.

Stay the night - Al Cazar Samma som agnes. Helt ok låt emn vi har hört det förr liksom. Dessutom hade han ju HIV och fick tydligen inte åka in i ryssland.

Moving On - Sarah Dawn Finer Mysig låt och växer mot slutet. Men inget som har intresserat mig så värst. Och snälla kan någon styla människan.

Your my World - Emilia
Emilia är ju så död som artist att jag ine ens orkar bry mig, TRÅÅÅÅKIGT

1000 Miles - Heat Asså, detta är ju bara pinsamt. Ta på er voxna kläder och bete er... korta och tjocka små gubbar kan inte vara glamrocksstjärnor.

La Voix - MArlena Emman Jag tycker om att blanda klassisk sång med hårdrock, INTE POP. Detta är fruktansvärt, jag vill kräkas.


Min pappa är så söt, Idag var han ledig från jobbet för att han hade så många semesterdagar. Gissa vad han gjorde hela dagen....haha, han jobbade.

Imorgon blir det mer rapportskrivning och hjälpa mamma att förbereda för besök. Själv skall jag med Min gullefrida till Johan och ha festivalmys.

Haha, undrar hur hg puls man kan få av att ringa ett telefonsamtal. Min var nog uppe i 200 ellr ngt idag. Spännande värre.

Puss och Kram






RSS 2.0