Bröllopp??

.....ok, kan inte fatta, men jag har gjort det igen, jag är superbakis igen, värre idag faktiskt......kan knapt stå upp, ush ush.

Jag skulle inte dricka igår, hade bestämt mig för att bli avskräckt av baksmällan. Så när det vankades grillfest så gick jag och köpte en cola och satt och sörpla på istället.

Men kvällen fortskred och jag piggnade till. Tänkte att ett liiiiiitet glas vin skulle ju faktiskt vara gott att smutta på. Så jag hämtade ett glas vin, och, lika bra att ta med en öl och en cider med....ifall att likssom.

Dessa tre drickor gick ner uder de närmaste timmarna men jag mådde fortfarande väldigt bra och var på strålande humör och extrem danssugen. Självklart skulle jag med ut till tereza, men bara för att dansa.

Väl där så råkade det bli två fishermans friend shottar och en cider......addes fel dock men jag drack dem ju självmant. Sen blev det dansa av. Kul var det för patrick och pierre var i sitt esse på dansgolvet och impade på de nya ettatjejerna. Hahaha, patrick såg för rolig ut. Efter ett tag orkade jag inte mer och kända att de där shottarna skulle jag inte ha hällt i mig.....det gungade fast jag hade slutat dansa. I samma stund kom jag bort från mitt lilla sällskap och tänkte att det kanske var lika bra att kasta in handduken och bege sig hemåt.

Väl hemma han jag inte mer än att ta av mig skorna innan mobilen ringer, det var patrick så tjatade att jag skulle komma tillbaka, jag tvekar och får då prata med adde sim insisterar och erbjuder sig att möta mig.

Ok då, det kan inte skada.

Vi börjar gå mot stan, klockan är tjugo över ett och något partaj pågår i en hyrd lokal vid vägen. Vi går dit, säger att vi känner någon på festen (hittar på ett namn)

Det visar sig vara en bröllopsfest vi kommit till och dansen är i full gång till ett halvtaskigt liveband. Det dröjer inte länge föränn vi två skuttar omkring bland de mycket berusade och glada bröllops gästerna. Höjdpunkten var absolut när bandet var färdiga med sina låtar och jag och adde fick alla gästerna att skrika efter extranummer och sedan stå och hoppa framför scenkanten.

Adde fick nästan ihop till en efterfest med några jobbarkompsar till bruden, men det sket sig :P

Tänkte att vi efterfestar hos fidde istället, det var släckt och tyst inne hos han,.

Fiddes fönster är trasigt så vi tog oss in ändå....han blev inte så arg.

Kul att få gå på bröllop, inte varge dag man gör det.

Nu skall jag sova en stund, måste städa snart innan ana kommer hem

Puss

ÅÅÅÅÅÅÅåååå...

.....jag e så hilma bakis....

Höstens första riktiga fest i ljungby. Måste säga att det blev ganska trevligt, några utav de nya ettorna kom också förbi och det var ju kul att få se lite vilka det var.

Helt plötsligt fick jag hicka.....jättehicka

det var typ årets värsta hicka...jag försökte att för att bli av med den. Patrick som till slut blev ganska insatt i mitt jobbiga tillstånd försökte först förgäves skrämma mig, inte så lätt att bli skrämd när man är berusad.
Det hela slutade med att jag tog fram gamla gymnastskills och stod på händer medan patrick fick hälla i mig vatten.....och efter ett antal försök gick det och hickan var borta.......sååååååå skönt, tack patrick.

Kvällen slutade mycket trevligt med en cheesceke och bra musik hemma hos samuel.

Men som sagt, jag e sååååå bakis idag, hade typ dödat för en stor fet pizza nu

Nya ettorna

Nu har jag och Ana vart och spanat på de nya ettorna.

Officiellt var vi och kopierade hennes cv och bara råkade vara där när dom skulle komma dit :P Haha
Ana var hårt granskande av de nervösa stackarna.... jag försökte vara lite snällare tror jag men man kan säga att ana hade...hrm ganska "bestämda åsikter"

För att beskriva hur jag och ana inte har något liv här den första veckan kan jag avslöja en sorglig detalj med vår tilvaro.

Vi följer hem till gården !!!!!

Sjukt sorgligt.

Å går kväll när jag hade sagt godnatt över telefonen till min älskling så fick ana ett spel.

Det började med att vi skulle ta massa fulkort i lägenheten (av någon anledning skulle vi ha varsin av hennes tofflor på och som ngn typ av "trademark".....)

Galenskapen fortsatte ända tills vi fick me oss våra stackars grannar ut på tur i ljungby och ta massa kort på oss, bland annat på fiskgubben. Vi ville ordna en egen lite nollning för dom =S då deras tydligen hade vart jättetråkig. Stackarna, tur att jag och Ana e så hiiiiimla snälla.... Hahaha dom kommer snart gå och klaga hos karl Einar

Puss och Hej Svejs

Polar price

Sitter med min roomie ana och kollar polarpriset.

Guuuuuuud vad våran stadsminister skämde ut sig...

eller rättare sagt han var väl ganska rolig, lite gubbhumor typ, men asså pink floyd så ju såååå gött uttråkade ut. Och kugen satt tp och smajla och tyckte han va ball som satt mad rockstjärnorna....suck. Sverige så så töntigt ut.

Renee var dock grymt proffsig. Jag blev så sugen när dom sjöng opera...det är så himla kul.

Har vart nere i ljungby i två dagar nu, går så här långt bra, ha vart kul at lära känna några nya ansikten. Våra nya grannar var rätt så tröga i starten man jag och ana a´har mjukat upp dem, nyss bjöd dom till och med in oss i sin lägehet att snacka en stund.

Jag och ana var ocoh sökte jobb idag, skal kanske jobba lite helger på maxi i höst, lite extrapengar vill man ju faktiskt ha, så det inte behöver bli så himla fatigt.

(fick en rolig "komplimang" av ana "carro, du har en hjärna som jag kunde dö för" :S hahahhahahaha )

Puss och godnatt

RSS 2.0